Майстер-клас з приготування м'ясного напівфабрикату "Рулет зі свинини з сиром та курагою".

 

12.02.2021 року в лабораторії №1 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" відбувся майстер-клас з приготування м'ясного напівфабрикату "Рулет зі свинини з сиром та курагою". Здобувач освіти групи № 21 за професією "Обвалювальник м'яса; Жилувальник м'яса та субпродуктів; Виробник м'ясних напівфабрикатів" Коваленко Олексій показав особливості приготування цього напівфабрикату.

Присутні з цікавістю спостерігали за процесом приготування напіфабрикату, ставили цікаві запитання, на які отримували відповіді. Коваленко Олексій досить професійно працював та продемонстрував неабиякі вміння, навички. Спостерігати за його роботою було справжнім задоволенням.










Коментарі