Кваліфікаційна пробна робота в групі № 21 за професією 7411 Виробник м'ясних напівфабрикатів 4 розряду

 

12 лютого 2021 року в навчальній лабораторії № 1 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проводилася кваліфікаційна пробна робота в групі № 21 за професією 7411 Виробник м'ясних напівфабрикатів 4 розряду.

Під керівництвом майстра виробничого навчання Остапенко Сніжани Олександрівни, учні виконували індивідуальні завдання, згідно з переліком кваліфікаційних пробних робіт.

Кваліфікаційній комісії були презентовані м'ясні напівфабрикати: ковбаса "Домашня", рулет зі свинини з чорносливом; індиче стегно зі спеціями, м'ясний рулет зі свинячої грудинки, рулет "Flambe", рулет зі свинини з овочами, м'ясний рулет з грибами, курагою та чорносливом.

Також, на роботу випускників прийшли подивитися потенційні роботодавці, представники одного з провідних підприємств харчової промисловості України, м'ясопереробного підприємства Європейського рівня "НАТУРПРОДУКТ". Метою візиту було підписання договору про співпрацю між закладом освіти та роботодавцем. Директор з розвитку підприємства Клюк Ірина Жанівна розповіла здобувачам освіти роботу м'ясокомбінату та запропонувала робочі місця для майбутніх фахівців.













Коментарі