Свято випускників

26 червня 2018 року в актовій залі гуртожитку ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбулося свято випускників «Літо-2018» для здобувачів освіти, які навчалися за професіями «Кухар», «Майстер ресторанного обслуговування» та «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів».
З вітальним словом до випускників і всіх присутніх звернулася в.о. директора училища Сушко Віта Володимирівна. У своєму виступі вона побажала випускникам творчих злетів, щастя, успіхів у житті, роботі та всього найкращого в їхньому майбутньому. Під звуки урочистих фанфар та гучні оплески присутніх, випускникам були вручені дипломи кваліфікованих робітників, похвальні листи, грамоти за окремі досягнення у навчанні і виховній роботі та подяку батькам. 
З напутнім словом до випускників від майстрів виробничого навчання звернувся Дворніков І. В. та побажав стали справжніми майстрами своєї справи.
Випускники, в свою чергу, висловили слова вдячності всьому колективу училища за цінний багаж знань, турботу, доброту та терпіння.
Щасливої дороги, дорогі випускники!


Коментарі