Державна кваліфікаційна атестація


25 червня 2018 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» проходила Державна кваліфікаційна атестація за професією «Майстер ресторанного обслуговування».


Державна кваліфікаційна комісія на своєму засіданні розглядала підсумкові оцінки успішності, результати виконання кваліфікаційної пробної роботи, виробничу характеристику, щоденник обліку виконання навчально-виробничих робіт та інші матеріали, що характеризують рівень підготовки кожного здобувача освіти, який атестувався. А також комісія визначала відповідність письмової атестаційної роботи вимогам кваліфікаційних характеристик та умов сучасного виробництва. Протокольним рішенням державної кваліфікаційної комісії здобувачам освіти присвоєні кваліфікації відповідного рівня.

Коментарі