Перевірочна робота за професією «Майстер ресторанного обслуговування IV розряду»Перевірочна робота за професією «Майстер ресторанного обслуговування IV розряду»


11 квітня 2018 року в навчальному ресторані ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбулася перевірочна робота за професією «Майстер ресторанного обслуговування IVрозряду» в групі №5 з майстром в/н Остапенко С.О.



Метою проведення перевірочної роботи була перевірка рівня професійної підготовки здобувачів освіти.



Перед здобувачами освіти були поставлені такі завдання:


- обслуговування відвідувачів;

- підбір напоїв до страв;

- характеристика посуду та приборів;

- способи складання полотняних серветок.



Під час оцінки перевірочної роботи визначалися вміння учнів застосовувати одержані знання на практиці, враховувалася якість роботи і продуктивність праці, виконання технологічної дисципліни, правильність виробничих прийомів та дотримання правил охорони праці.


Коментарі