Перевірочна робота за професією «Майстер ресторанного обслуговування IV розряду»Перевірочна робота за професією «Майстер ресторанного обслуговування IV розряду»
11 квітня 2018 року в навчальному ресторані ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбулася перевірочна робота за професією «Майстер ресторанного обслуговування IVрозряду» в групі №5 з майстром в/н Остапенко С.О.
Метою проведення перевірочної роботи була перевірка рівня професійної підготовки здобувачів освіти.
Перед здобувачами освіти були поставлені такі завдання:
- обслуговування відвідувачів;
- підбір напоїв до страв;
- характеристика посуду та приборів;
- способи складання полотняних серветок.
Під час оцінки перевірочної роботи визначалися вміння учнів застосовувати одержані знання на практиці, враховувалася якість роботи і продуктивність праці, виконання технологічної дисципліни, правильність виробничих прийомів та дотримання правил охорони праці.
Коментарі
Дописати коментар